sâmbătă, 11 decembrie 2021

9 Cei mai frumosi brazi artificiali



 Salutare,


Știu cât de mulți îți place și tie sa protejezi natura și florile, iar pentru asta vreau sa-ti vin in ajutor cu acest articol. 

Noi de mai bine de 15 ani folosim bradul artificial pentru a proteja natura. Este adevarat ca acum au apărut pepinierele care cresc brazii de la un an la altul 🙄 dar tot înseamnă tăiere. In ghiveci nu-i soluție pentru noi cu încălzire in pardoseala.

Singurul inconvenient este depozitarea acestui brad, dar noi locuim la curte și avem pod 🤭 cei de la bloc au boxe și pot apela la ea, zic eu.

Încep cu categoria XL, exista și XXL, dar am zis sa rămân in condiții acceptabile ca dimensiune și buget.

Frumusețea de mai jos are 2,40 m și mi se pare bogat și frumos realizat, iar prețul este foarte bun pentru dimensiune și aspectul lui. Pentru detalii tehnice și imagini in plus click aici.


O alta propunere de 2,40 m este acest pufos frumos, dar mai pufos și la pret. Îl puteți studia și admira aici.


Acest model de brad vine in dimensiuni de la 2,40 m la 1,20 m. Aveți de unde alege dimensiunea dorita. Totul cu un click.


Un model realizat destul de natural mi se pare acesta. Îmi place extrem de mult ca totul pornește de jos și nu se vede “tulpina”.


Are doar 1,80 m înălțime, dar arată taaare bine și festiv. Mai ales cu micile tente de ninsoare, pentru cine își dorește și acest decor in brad. Dolofanul este de găsit aici.


Pentru decor vintage/rustic am găsit acest brad ușor de asortat cu acest gen de decorațiuni. De câțiva ani visez sa devorez vintage, dar renunț in favoarea dorințele celorlalți din familie.


Un pufos decorat cu conuri este de vis. Bradul nostru are și conuri, iar asta ii oferă nota de naturalețe, pe lângă crenguțele frumos realizate. Pe acesta îl găsiți aici.


Pentru un decor de poveste, Regatul înghețat, va propun acest brad.


Dacă vreți sa împodobiti cât mai puțin 🤪 varianta aceasta cu conuri și merișoare este perfecta. Puneți câteva luminițe și este gata. Elegant și sigur nu dați greș.

In căutările mele am găsit zeci de brazi frumosi, greu de ales între ei. Va recomand sa faceți o investiție buna pe termen lung, alegeți calitate și sa fie ce va place. Navigați și voi pe site-urile propuse de mine. 
🤪 Urmează un articol cu altfel de brazi, brazi haiosi, moderni sau diferiți.
Spor la achiziționat și împodobit!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu