miercuri, 22 septembrie 2021

Cinematograful din grădina ta

    Sunt taaare incantata de idea de cinematograf in grădina. Mereu m-au fascinat cinematografele prezentate in filme, cele in care te duceai cu mașina. Dar ideea de cinematograf in grădina, alături de prieteni și de gustăricile dorite. 

   Mi se pare o investiție pe termen lung, îl puteți “monta” oriunde și va bucurați de el tot timpul anului. Atâta timp cât folosiți un suport mobil sau un sistem care se poate desface ușor, va puteți bucura de cinematograf oriunde. 

   Pentru sezonul rece puteți amenaja cinematograful in pod/mansarda, subsol sau o camera/living. Noi avem niște prieteni care au amenajat, la subsolul casei, un cinematograf. Este un loc taaare relaxant și primitor. Acum ceva ani in urma descărcai filmele de pe net sau cumpărai DVD-uri cu filme și cam așa aveai acces la ele, dar acum cu Netflix și alte mijloace poți urmări o mulțime de filme și seriale. 

   Am găsit pentru voi și câteva imagini pentru a vedea cât de tare este ideea. Dar va ofert și sursele de achiziție a celor necesare.


   O mulțime de ecrane de proiecție am găsit aici. si aici. Au muuulte dimensiuni, variante de prindere, materiale și prețuri variate. Va alegeți in funcție de proiectul vostru tot ce aveți nevoie.

   Videoproiectoare pentru toate gusturile, mărimile, performanțele, bugetele găsiți aici.

   Va mai las câteva imagini pentru inspirație. Când le privesc ma văd deja acolo, privind o comedie sau un film drăguț și pașnic sau chiar o animație 🥰



Ca tot ziceam de animație. Mi se pare o super oportunitate și pentru cei mici sa se întâlnească și sa petreacă timp in aer liber. Abia aștept sa mai crească bebe și sa ne uitam împreuna la desene și sa chemam și gasca de pitici veseli pentru seri de neuitat.

   

   Bolul acela cu floricele m-a cucerit instant. Deja ma văd întinsa pe aceste saltele și savurând floricele in timp ce rad copios la o comedie.
   Dacă vreți sa folosiți corturi pentru cei mici, ca in imaginea de mai sus, va arat ce corturi frumoase am găsit.

Pe acesta îl găsiți aici.

Acest cort luminează noaptea 🤗 și îl găsiți aici.

Variantele colorate le găsiți aici.

Modelele haioase le găsiți aici.

Am găsit aceste minunate saltele/canapele/perne pentru canapelele de paleți. Mi se par geniale pentru grădini.

Sa nu va mai zic despre aceste canapele puf care arată superb. Le găsiți aici. Dacă v-au cucerit 🥰 va propun sa intrați aici sa vedeți câte modele superbe găsiți. Au chiar și fotolii de diferite forme si culori. 
Felinare foooarte frumoase și calitative, culori și forme diferite găsiți aici. Dacă vreți lampioane de hârtie de orez, ca cele din curtea lor, găsiți aici pe 2 dimensiuni.
Pentru a contura peisajul feeric 💡💡💡 va trebuie o ghirlanda cu becuri.




   Am o terasa care m-a cucerit și am lăsat-o la final. Un fel de cireașa de pe tort 🎂 este un spațiu amenajat pe un podeț de lemn, este un loc de relaxare, nu doar cinematograf in aer liber. Ce-as mai bea acolo o limonada delicioasa sau un pahar cu vin seara când se răcorește afara.



   Hamace și scaune ca in imagine am găsit aici  și aici. Au o muuultime de modele și culori. Chiar avem de unde alege. Putem realiza un colț de relaxare superb și chiar cu buget restrâns. Urmăriți și reducerile care sunt destul de des. 
   Pentru a adaugă culoare si a transforma spațiul intr-unul primitor 🤗 adăugați ghivece cu hortensii🥰 puteți opta pentru nuanțe pastel sau pentru culori mai intense. Aveți de unde alege, hortensiile au o paleta cromatic bogata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu