miercuri, 15 decembrie 2021

5 Cei mai diferiți brazi artificiali

Salutare,


   In timp ce ma documentam pentru articolul anterior cu “ 9 Cei mai frumosi brazi artificiali” am descoperit și 5 cei mai deosebiți brazi 🤪 diferiți, originali sau altfel. Ce-i drept, fiecare cu gusturile lui, cu viziunea lui, cu dorințele lui și cu piticii lui. Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie! Eu după asta ma ghidez și va sfătuiesc sa o faceți și voi. 

   Sa revenim la brazii artificiali deosebiți. Am găsit câțiva altfel decât clasicii brazi pe care ii găsești de fel. Ma gândeam sa ii vedeți și voi 🙈 poate cineva chiar este in căutare de ceva altfel. 

Cine are o vârsta 🤭 sigur își amintește de tortul de la nunțile de acum ceva ani…acelea pe suport etajat. Eeee, fix așa este acest brad care, fie vorba între noi🤭 costa cam mult la cât de golaș este, dar este de ultima generație.



Am și o sugestie pentru acest brad. Cadourile merg puse pe fiecare etaj gol. Ce ziceți? Parca nu-i chiar rau 🤪


La acest brad m-a atras culoare verde-crud, dar și crenguțele sunt deosebite. M-a dus cu gândul la mugurii de brad pe care ii culegeam sa facă bunica sirop de muguri de brad, bun in episoadele de tuse. Îl găsiți aici pe acest puiuț de brad.



Și brăduțul acesta m-a dus cu gândul la copilărie. Când mergeam cu părinții la munte ne doream sa aducem muntele la noi in curte, iar pentru asta luam o feriga și un brăduț cu tot cu rădăcina. Fix așa arată brăduțul luat de noi. Brăduțul este acum maaare și frumos.

Voi puteți sa va achiziționați de aici varianta voastră.



Pentru cei care își doresc sa scape de pusul și strânsul instalației 🤪 am găsit aceasta varianta de brad cu luminițe colorate. Dar nu-s chiar luminițe 💡 ci fibra optica. 🤓




Varianta aceasta se brad mi se pare suuuuper tare. Având trunchiul din lemn natural 😜 chiar este o varianta buna de împodobit vintage, cu lemn, conuri de brad, ghinde, iuta și ceramica. Îl puteți găsi aici.




Chiar sunt curioasa care brad va face cu ochiul sau cum vi se par propunerile de mai sus. Cred ca fiecare are ceva special in felul lui. La cât de diferiți suntem și noi și preferințele noastre sunt diferite. Acum găsim o mulțime de năstrușnicii de cumpărat, pentru gustul fiecăruia.

🎄Va doresc spor la împodobit și la colindat! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu